07 October, 2009

703





Semalam ,



terlintas di hati



"kalau dapat berbuka dengan Big Apple Donut , sedap gak tu..."




tup tup ..


masa nak balik , ada member ofis , bagi satu kotak 6 donut BIG APPLE....





bahagiaaaa ........








psst... camner dia tahu eks ????

19 comments:

KV said...

rezeki sungguh

Tie said...

Murahnya rezeki!

Dah lama tak makan donut apple ni... kena balik kelantan baru boleh rasa.. di Tesco. Malas tul, sebab jalan selalu sesak.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sedapnya...bila ntah nak makan donat dari epal besar ni..dari zaman peknen lagi nak makan sampai anak dah setahun lebih..huhuhuhu..

pB said...


E.L.I.S.S.M.I.E
Jom , kito g makae kat SACC MALL.





KAK TIE
Kalu balik Klatae , call lah. Kito gie makae kat Tesco ... Gathering Blogger





KV
Memae rezki ...

sya said...

Dia ada telepathy ngan pB tuh

achik said...

bestnya bila jadi camtu kan.. :D

TokNabe said...

Rezeki yang datang tergolek.....

KAMATO said...

Itu namanya rezeki dari langit...hehe, kalau ke Bangi singgah rumah

Rohaniah said...

PB, nak jemput ke rumah hari Sabtu ni 10/10...ada buat sikit makan-makan...dari kol 11:00 sampai 5:00 petang...buleh mari anytime hehehe....mari lah deh?

atty's said...

rejeki namanya tuh .

Kak Nora said...

Ini dinamakan rezeki. Allah makbulkan doa. Amin....

Bestari said...

Rezeki orang berpuasa!

xiiinam said...

Alhamdulillah...kenyang!

maiyah said...

wah.. sdp tu :)

Yunus Badawi said...

Habis ke 6 biji tu?

pB said...


YB
Anak pB kan ramai ...





MAIYAH
KEna lak free , lagi lar sodappp





ckLah
Reseki jangan ditolak




BEsTARI
Alhamdulillah





KAK NORA
Sib baik teringin donut jer , kalau teringin nasi arab , cam ner nak cari tu??





ATTY's
Tul tu.





KAK WEAR
Insyaallah , royak doh kor aBear tu.





KAMATO
Sabtu ni , ada umah ker??





TOK NABE
Rejki maghi dalae kotok...





ACHIK
Syokkkk





KAK SYA
Telepati ker tu?? Bahaya tuuuu

lina said...

itu namanya sehati sejiwa. :D

Luna said...

rezeki dari Allah dari sumber yg x disangka2 :D

mat said...

rezeki rezeki jugak tp kompem halal ke?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...