13 January, 2010

769

Baru baru ni , pB dan aBear dok ronda-ronda IOI.
Masa ngabih masa bersama-sama.
Terserempak dengan keter nie.

Terus tangkap cintan , wa cakap lu.

Tapi , tulah kan.
Kita nak membeli kenalah tengok pada budget.
Orang kata kenalah tengok ukuran badan kalau nak beli baju.
Kang tersalah beli , nayaaaaaaa

Kalau nak beli yang nie , kena bercerai kasih dengan Unta dan Savvy tu.
Banyak jasa si UNTA tu.
Tak sampai hati rasanya nak berpisah dengannya.
Kalau berpisah , maka tak leh nak ber Teh Tarik dengan Kamato dan Zino.

Alasaaaannnnnnn tuuuuuu.
Padahal , tak cukup uangggggg.
Banyak lagi perkara yang memerlukan uangggggggg.



Kesimpulannya ,
gunalah yang termampu.
Jangan dok nak membazir.


















Cantik kan
HONDA EDIX
RM 109 ribuuuuuuuuuu

12 comments:

adanz said...

tooooooooobak comeeeei!!!!

~0~ said...

Memang cantikk...

tp nape depan ade 3 seat??cam lori je...

TokNabe said...

comey lote....
RM109 ribuuuuuu jah..huhu.

maiyah said...

tp seat dia cam x cumelnya hehe

kakpah said...

pakai je la yang ada tu kan pb. kalau ikut napsu hee... itu nak ini nak.

MULAN said...

happy belated besday kakak, moga berjaya dunia akhirat...

bab2 kete ni, mmg gila kan tapi banyak keperluan lain perlu didahulukan..

ima said...

wahhh...memang cantikkkkk!!!!!

NJ said...

tersangant la come pB...mu gi angkat ler sor...mu dah ukur ke baju mu saiz samo dok..hehehe

kak N pun ada dream car..tapi nak beli..mmg kena ukur baju kat badan sendiri ni..rege rm seratus tiga belas ribu..mahee merepuk...x mampu weiii

berangan jer la skrg ni..huwaa

Achu Tra said...

..kereto nih 6 seat jah..seat ho depae tuh kecik...kalu hok jenih produktif tok leh pakai nih...keno cari hok 7 / 8 seater..

Yunus Badawi said...

saya pakai adik Edix ni aje hehehe

Angah said...

Cadang2 nak beli gak spisis MPV nih.. murah sikit dari honda nh.. Toyota Innova..

Wahai duit dimana kaauuuuuuu haha

Mak Su said...

wow! terujalah tgk gamba keta ni, baru tgk gamba jer... sedang2 elok utk maksu, 6 sekeluarga. baby w boleh dok kat kerusi tengah tu.... tapiiii, duit oh duit

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...