19 January, 2010

775


On the way balik kerja semalam , rx a phone call from a fren.

Sembang punya sembang , sampai kat Tol Ebor Utara.

Terus masuk lorong smart tag.


Sampai depan gate , gate tak naik.

Sib baik sempat brake.


Cam ner gate nak naik , tak sua pun smart tag.

Terus dpt SIGN : TIADA SMART TAG ..


Kah kah kah

Syok nyembang dengan member tu , sampai lupa ....



Actually kalau guna Savvy , kena manually angkat smart tag tu hala pada sensors
kat toll gate tu.

Sebab tempat sangkut smart tag
cuma ada pada kereta Saga dan Angsa ..



9 comments:

um. masyitah said...

kami pun ernah terkena terpaksa undur balik bila smart tag di tol tak dpt berfungsi

maiyah said...

hati2.. kalo x terus rempuh hehe

kakpah said...

hahaha.. kakpah nak tumpang gelak gak.

Pak Man laksam said...

Nasib baik tak ter'sua' hp tu ......

tchersally said...

hehe..lawak je Pak Man tuuu..

hati2 pB, driving while on d phone is dangerous..

xiiinam said...

Selamat memandu lagi!

Arena said...

KAk PB,
kereta saya dulu memanjang kuar TIADA SMARTTAG, walaupun ada.. Tinted kereta tu tebal ke ape entah.. Lepas tukar tinted satu kereta, dah ok dah...

pB said...


ARENA

Tinted tebal pun tak leh , eks??
Unsangkederebel betul lah ...

Dah satu hal pulak kena nak tukar tinted kereta ...





ckLAH
He he he ...

MOKCIK AZWA said...

nama jer smart tag tapi still tak berapa smart...klu smart sangat patutnya takyah nak sua2 kan betoi tak...

huhuhu

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...