25 January, 2010

783



Ingat kan "Pregnancy Tester'" jer yang ada dijual
kat farmasi.




Rupa - rupanya "Ovulation Tester"
pun ada ...







Mahal sikit harganya kalau nak compare dengan
"Pregnancy Tester"

13 comments:

xiiinam said...

pB.....











ckLah belasahje...



He..he...

mother of two said...

ei..jadi doh ko PB..??nok ucap tahniah doh nie...:)

pB said...


M.O.2
Belum ... belum ...

jangae ucap lagiiiii

pB said...


ckLAH
Dulu belasah jer.. Tapi sekarang sebab nak cuba dptkan baby boy , tu yang dok kira kira tu ...

Berusaha , jangan tak usaha

Mak Su said...

wow! canggih, canggih

Yunus Badawi said...

tabiklah pB boleh tahan. Sanggup buat kiraan.

Ramai yg ikut dan aje. Kalau ada rezeki adalah.

tchersally said...

wah..sudah bersedia dengan peralatan nak bercucuk tanam ya pB..semoga berjaya!!

maiyah said...

hehe malu lak :$

zino said...

apa lagi yg boleh test hehe

pB said...


BRO ZINO
Macam macam boleh ditest sekarang ni ...

pB said...


MAIYAH
Naper malu ???

pB said...


SALLY
Kenalah berusaha. Dan paling penting berserah kepada Allah. Kalau ada reseki , adalah. Kalau tak ada , redha aja ...

pB said...


YB

Final trial. Kenalah berusaha.





MAK SU
Macam macam ada kat farmasi ... Sediakan duit jer.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...