783



Ingat kan "Pregnancy Tester'" jer yang ada dijual
kat farmasi.




Rupa - rupanya "Ovulation Tester"
pun ada ...







Mahal sikit harganya kalau nak compare dengan
"Pregnancy Tester"

Comments

xiiinam said…
pB.....











ckLah belasahje...



He..he...
mother of two said…
ei..jadi doh ko PB..??nok ucap tahniah doh nie...:)
pB said…

M.O.2
Belum ... belum ...

jangae ucap lagiiiii
pB said…

ckLAH
Dulu belasah jer.. Tapi sekarang sebab nak cuba dptkan baby boy , tu yang dok kira kira tu ...

Berusaha , jangan tak usaha
Mak Su said…
wow! canggih, canggih
Yunus Badawi said…
tabiklah pB boleh tahan. Sanggup buat kiraan.

Ramai yg ikut dan aje. Kalau ada rezeki adalah.
tchersally said…
wah..sudah bersedia dengan peralatan nak bercucuk tanam ya pB..semoga berjaya!!
maiyah said…
hehe malu lak :$
zino said…
apa lagi yg boleh test hehe
pB said…

BRO ZINO
Macam macam boleh ditest sekarang ni ...
pB said…

MAIYAH
Naper malu ???
pB said…

SALLY
Kenalah berusaha. Dan paling penting berserah kepada Allah. Kalau ada reseki , adalah. Kalau tak ada , redha aja ...
pB said…

YB

Final trial. Kenalah berusaha.





MAK SU
Macam macam ada kat farmasi ... Sediakan duit jer.

Popular Posts