801



Kalau dulu kehadirannya , pB tungu tunggu.

Kalau dulu kedatanganya, pB nanti - nantikan.





Tapi sekarang



Kedatangannya membawa kehampaan.

Kehadirannya membawa keresahan.





Namun,





Allah mengetahui apa yang terbaik untuk hambaNya.




Kadang kala perkara yang kita tidak suka itu , adalah perkara yang bagus untuk kita.

Dan kadang kala perkara yang kita suka itu , perkara yang memudaratkan pada kita.




pB pasrah.

Comments

cuba lagi ye, jangan putus asa

nak tambah ahli keluarga ye :)
e.l.i.s.s.m.i.e said…
aduhai..red flag na? cuba lagi!semoga berjaya yer :)
ker nak saing ngan eliss 2/3 tahun lagi tp...
tchersally said…
usaha tangga kejayaan!! teruskan berusaha!
Zareda Norman said…
sabarlah.. belum rezeki lagi...
JHaZKiTaRo said…
salam jauh dari bumi Dublin, Ireland.. blog walking kejap.. rajin2, jemput datang ke my blog, Aku Sebutir Pasir.. :)
NJ said…
Salam pB

saya juga sering menanti kan kehadirannya..tapi sekian lama tiada yg sudi memberi....

Sejambak roses la pe lagi..hehe

pB nanti apa ek???x clear ni..
Izariza said…
PB
jangan sedey2 ok .. insyaAllah jika Allah nak bagi tu sekelip mata aje .. mungkin belum masanya .. hmm sayapun actually nak juga tapi tu lah .. belum ada rezeki .. :)

Popular Posts