14 February, 2010

802

Apa cerita raya cina tahun nie ...??


Cuti panjang.

Kalau nak balik Kelantan , pun boleh.

Tapi tak tau , apasal tak terplan pulak nak balik.

Last last dua hari dah dok 'jelepek' kat umah jer.



Rancangan nak mengecat , berjaya dilaksanakan.

Tapi , not by pB.

By my beloved hubby . Sowang sowang lak tu.

Entah apa yang pB sedut semalam , the whole day memang tak larat.

Bersin tak habis habis. Bila dah kena attack tu , memang tak daya nak buat apa.
Badan rasa letih semacam jer.

Masak pun simple simple jer.

Mee bandung .

Dan for dinner , beli lauk kat restoran siam.

Tanak nasi dan goreng ikan keli.

aBear selesai mengecat dalam pukul 12 tengah malam.

pB tolong gak sikit.

Tolong mengemas balik apa yang sepah sepah tu.

Berus cat memang tak pegang langsung.
Rasanya dalam jam 130 pagi baru selesai semuanya.


Dan hari ni , pB ikut rombongan jiran meminang.

Dekat jer umah nyer.

Kat area Puchong jugak...


Teringat pada member yang dok kat Selayang.

Anak pompuan dia pun dipinang hari ini.

Moga majlisnya selamat.

Nak pergi pun tak leh sebab tak dijemput pun.

Hik hik hik

Kalau dijemput pun rasanya pB tak akan sampai.

Sebabnya jauh banget.

Tapi , insyaallah , kalau dijemput masa kenduru kawin , insyaallah pB akan hadir.


Esok , insyaallah , aBear nak bawa the whole family ke Taman Burung.

Bawak anak anak jalan sambil dia nak tajamkan skill photography.

Hopefully , pB is well enough to follow they all 2moro.







So , itu saja xtiviti untuk dua hari.



Panjang umur , kita jumpa lagi.


1 comment:

DrSam said...

cuti panjang ni macam-macam aktiviti keluarga boleh dilakukan. aBear cat rumah ke cat kereta sampai 1.30 tu pB :)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...