818

Salam,


Yes, dia tak ingat.


Yes , dia lupa , katanya dia lupa nak letak reminder di hPnya.


Yes , no celebration.


Yes , no cake.


Yes , no gift.


Yes , no flower.


Semalam pB luahkan rasa kekecewaan hati pB. Bukan lah 15 kuntum rose yang pB mau ( tapi kalau dpt , bagus jugak) , bukan lah kek 15 tingkat yang pB minta , tapi sekadar ingatan jer sudah mencukupi.


Last last pB cakap kat aBear . At least dpt sms pun tak per. Tak kan lar tu pun tak leh nak buat. Lepas cakap , terus pB turun ke tingkat bawah membawa hati yang luka (lebih-lebih lar pulak).


Tak sampai sepuluh minit , hp pB masuk sms.


"Happy ANiversarry. Untuk maklumat lanjut tengok email".


Pagi ni , masuk pejabat jer terus bukak email.







Dapatlah gambar nie untuk tahun nie.

Jadiklah dari langsung tak ada apa apa ..

Tak gitu

Comments

Mak Su said…
alhamdulillah. 15 tahun dah. happy anniversary :)
tchersally said…
nak kongsi pengalaman sikit bole..?
ada satu thn tu, En Suami terlupa tarikh keramat ( bg Puan Isteri tarikh kawen mmg tarikh keramat..) adoiyaiii frust..so the following year nak elak luka yg sama..Sally bincang n ingatkan dia nak sambut cara mana 2 3 hari sebelum tu..so dia x lupa..kita tak luka..hehe..
MULAN said…
happy anniverary pb.. happy sokmo2 eh..
Rohaniah said…
Happy Anniversary PB...tok ingat tarikh tak apa, jangan tak ingat bini sudah huhuhu
ima said…
syukur alhamdulillah...sekurang2nya dapat jugak tu...semoga berbahagia.
Neeza Shahril said…
15 tahun yang penuh suka duka, pahit manis... semestinya la kan Kak Da..
Semoga cinta, kasih dan sayang Kak Da dan suami akan sentiasa harum mewangi.. hingga ke syurga..

Kak Da, orang lelaki memang macam tu.. tarikh2 tu semua diorang tak ambik hal sangat.. tarikh yang dia ingat ialah, time gaji dia, time bonus dia.. time dia schedule nak main golf dan sebagainya.. dia dia dan dia lagi... ;)

Jadi, kita lah kena ingatkan dia.. hehehe.. letak reminder kuat2 dalam hp dia.. seminggu sebelum tarikh.. bagi tahu dia.. "ingat tak tarikh ni?" Kalau dia tak ingat... bagi tahu je dia.. hehehee...
TokNabe said…
Selamat Ulangtahun.... semoga bahagia sokmo.
Kunang-Kunang said…
Hepi aniverseri PB semugo bahgia sokmor deh.
KAMATO said…
Tu la.... sapa kata abear tu tak romantik
achik said…
happy anniversary kak PB.. :)
risanur said…
hepi annivesary kak...moga bertambah utuh rumahtangga akak dan abear...
Che Ma said…
fuyoooo romantik amaatttt tu... adik wei itu amat bagus sekali... cm pun tak pernah lagi la dpt email yg begitu manis sekali... tahun depan remind dia betul2 mesti dpt celebration lebih besar dan best..

he he he cm sambut 13th anniversary dgn saling teka meneka bila tarikh nikah sebenarnya... siap keluar sijil nikah lagi sbb dua-dua salah tarikh.... takde apa2 pun dan tak harap kalau harap nnti kuciwa...tapi birthday cm kalau hubby lupa is A NO NO cuba la try lupa kalau nak rasa apakah akibatnya ha ha dan rasanya hubby takkan lupa sampai mati kut sbb dah tahu apa kesannya...

Popular Posts