877




Dah tak tau nak makan apa untuk lunch...


Last last , tapau mee goreng dari kedai mamak...


RM 3.80


My frenz makan apa tengah hari tadi?

Comments

e.l.i.s.s.m.i.e said…
makan laksa johor, seperti di sini
Zareda Norman said…
makan bantal.. hehhe tido..
xiiinam said…
Makan minit mesyuarat...
(Mesyuarat belum habis ni...laparrrrr)
relevan said…
Makan nasi sama daging salai + terung aSam masak santan pekat..sedap sehingga menjilat siku..heh heh!
risanur said…
risa makan nasi ayam....
"MULAN" said…
makan mee sup kedai nyamuk, kemaman. beli untuk dinner hari isnin lepas, ada extra sebungkus. langsai hari ni..
kakcikseroja said…
Kakcik makan nasi dengan lauk ikan dan dua jenis sayur - RM4.50.
pB said…

KAKCIK
Kak Chik ni mesti jenis orang yang suka makan sayur , nieeeee. Bagus bagussss
pB said…

MULAN
Kenapa Kedai NYAMUK?? Nama kedai atau memang kedai tu banyak nyamuk? Musykil pB.
pB said…

RISA
Sedap jugak tuuuuu
pB said…

RELEVAN
Terung asam?? Sayur apa tu ??
Mak Su said…
mee mamak, alamak!! sedapnyer!!
pB said…

ckLAH
Kalau mesyuarat kena sedia gula gula. Buat hilang mengantuk.





ZAREDA
Kik kik kik...Dah lama tak tidur tengahari waktu makan. Tak ada tempat ... Hu hu hu
pB said…

ELIS
Kak pB tok brapo buleh makae lakso johor.
kak anie said…
Akak makan pulut kuning pagi tadi dgn rendang...masih kenyang...
Kunang-Kunang said…
Salam PB, hari ni ada bapak saudara hasben datang 3 beranak dari Utara, datang tanpa diberitahu, jadi kami ajak mereka lunch di Pak Su Corner di Seksyen 6.
~akuni~ said…
Makan angin jer... hu hu hu...
fa*atip said…
kita makan kat Kuantan! :D
shafarina said…
makan nasi ayam jerrrr
Sally said…
nasik + ayam merah..
kakpah said…
makan mee pun boleh kenyang gak..
kayteeze said…
Ooo... Tie suka mee mamak! Tapi mee mamak kat ganu ni tak sama.. kurang kick!
maklang said…
kita nak makan sambal udang tengahari ni...InsyaAllah..

Lama tak bertalipon..rindus..:)
pB said…

MAK LANG
Sedap tu... Nanti bila free - free , pB call Mak Lang.





TIE
Jarang nak dpt mee mamak yang sedap kat sini. Hu hu hu ...





KAK PAH
Semalam makan tak habispun , Kak Pah. Bawak balik uamh , si Nurin yang tolong perabihkan.
pB said…

SALLY
Mesti tu hasil air tangan Sally,kan. pB tau Sally suka memasak.





KAK FA
Dah lama tak sampai ke Kuantan tu.
kucingorengemok said…
tiba² terfikir macam mana mamak boleh jadi popular sangat sampai mengenepikan makanan melayu... hmm. agak deep. untuk soalan "kawan makan apa". haha :)

Popular Posts