01 July, 2010

893


Kepala dok nyut - nyut ...





Agak agak , boleh tak pB makan panadol .... ??

18 comments:

DrSinga said...

Boleh!!!!!!
2 bijik 3x..!
pain killer lain tak boleh!!
:)

Ibu n Abah said...

pB...
doktor singa dah jawap...
percayalah.....

relevan said...

Boleh saja..

Zareda Norman said...

Boleh.. tapi dapatkan nasihat doktor ok..

kakcikseroja said...

Syukurlah ada doktor 'online' :)

Ummi said...

tak pernah cuba, kalau doktor kata ok then ok lah kot

pB said...

DRSINGA -> Tenkiu tenkiu.



IBU N ABAH -> Tu ler. Buleh ler makan. Tapi rasanya tak leh ler selalu selalu.



RELEVAN -> A ah.



ZAREDA -> Nasihat yg baik.



KAKCIK -> Tular untungnya berblog nie



UMMI -> Kdg kdg tahan jugak. Tapi kalau dah teruk sangat , memang kena cari gak panadol , walaupun sebijik.

Mr PenyuBiru said...

panadol mmg ubat pening kepala kan.kenapa tak bleh plak,tentulah bleh.

pB said...




MR PENYU -> Orang mengandung awal awal bulan , tak leh makan ubat ubat penahan sakit banyak banyak...

Rohaniah said...

pakai kokyok tok leh PB?

risanur said...

moga kak pB akan tabah menghadapi segala dugaan ye...dugaan di awal bulan pertama.....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo buleh elakkan elakkan.try picit2 celah jari antara jari telunjuk dan ibu jari tu.picit membulat.Insya Allah.

pB said...




ELISSMIE -> Kak pB kalau buat lagu tu , lagi peningggggggg. Tapi tks for the info.



RISANUR -> Semakin hari semakin tabah. Alhamdulillan , dah bertambah elok . Kalau nak compare bulan sebelum ni , lagi flattttt.




KAK WEAR -> Bau .. bau ... tok bulehhhhhhhh

kucingorengemok said...

alah, terlambat - tahniah! bukan pasal kepala nyut-nyut... pasal perut nyut-nyut, hehe :)

MOKCIK AZWA said...

Doktor kata boleh makan...makan la... tapi kalau boleh bawa berehat, pejamkan mata sebentar...beransur2 la hilang peningnya tu.

pB said...



AZWA -> Kat pejabat ni , susah nak lelapkan mata...




K.G.G -> Sabor jer lah . Nak wat cam ner , kan.

fa*atip said...

Tapii...jangan amalkan tau!

AuntieYan said...

Salam pB...

Adui!!!..cam mana lah mokcik tak perasan pB dah hamil...anyway tahniah!...tahniah!...
Makan panadol masa ngandung tu ok saja, jangan terover dah le, kalau boleh avoid saja.. (nasihat doktor tak dak sijil)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...