09 July, 2010

898

Tengah hari tadi , sempat jumpa member lama.
Dia ni blogger gak, tapi jenis blogger selalu tak ada idea.
Dah berkurun rasanya blog dia tak update.

Esok hari jadi dia.
Patutnya pB bagi dia hadiah.
Tapi ini tidak , dia lak yang bagi pB present.
Malu pun ada gak tapi
orang dah bagi , ambil jerlah kan.


Tenkiu tenkiu .
pB kira ini hadiah sempena pB pregnant.
He he he ...
Yang tak syiok , hadiah dia bagi tu
pB tak leh makan lar nie.
Simpan dulu lah yerrrrr.


Harap harap Ferero Rochell tu tak berkulat.
he he he


14 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Ferero Rochell? orang sini, buleh makan..hehehe

Ibu n Abah said...

pB,
some kawan ya..
dia punya birthday..kawan dia yg dapat hadiah...
(nak buat cenggitulah...)

NJ said...

Salam pB..
apa kabar?...lama x jenguk sini dah ni...mu sihat ker?...mu x ley makan coklat mu bak sini la ambo makan kan yerk...hehehe

Baik ati kawan mu tu kan...

aby said...

ibu nye tk dapat makan ..
buke kan ke anak2 .. pasti kejap jer abis ...

TokNabe said...

ada orang lain boleh perabiskan tu....
:)

fa*atip said...

laa..rugi tu, simpan lama2 tuuu...bak sini! heheee...

ima said...

salam pb...lamanya tak masuk sini...banyak cerita dah terlepas..tahniah ye buat pb nak bertambah ahli keluarga...semoga dapat baby boy...=)

ferero rochell...sedap tu.

iv said...

alahai terlepas ketapi.. tahniah ye kak PB.. take care

iv

zino said...

kalau takut berkulat bagi kawan2 je hehe

DrSinga said...

Bak sini dulu....
kita 'simpankan...'

ckLah said...

Salam pB

sally said...

Bak sini Ferraro tuh..hehe

pB said...



SALLY - > Mai lar Shah Alam , kita share sama sama.




ckLah -> Salam kembali.




DrSinga -> Hi hi hi , simpan ada makna tuuuu




ZINO -> Rasanya reseki anak dara lah nie.




IV -> Kak pB nak baca blog IV. Jemputlah kak pB. Tahniah.



IMA -> Tu lar , tiap kali masuk blog Ima , asyik teringin jer nak makannnn. Hantor Marble kek sikit , buleh.

pB said...



Fa'tip -> Mai lar Shah Alam. Kita share sebijik sorang.




TOK NABE -> Tok , nok buoh mok'tae buleh ...




ABY -> Rejki si aBah dan anak dara .




NJ -> Hi hi , Rejki ...



IBU dan ABAH -> Kalau dpt sepuluh orang macam ni , bahagiaaaaa




ELLIS -> Awak tu , bila nak belanja kak pB makan ?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...