21 September, 2010

931

Salam


Hari ni anak no 3 pB pereksa UPSR.
Berdebar ??
Ada lar jugak.

Kali ni , pB dah tak mau lagi menanam harapan yang tinggi.
pB terima apa sahaja keputusannya.

Usaha sudah.
Sekarang berserah sepenuhnya kepada Allah Yang Maha Kuasa.


Semoga Siti Nur Arifah mendapat kejayaan.
Amin .

18 comments:

makdara TERDIVA said...

gud luck buat Siti Nur Arifah.. :)

biasa anak takde ape2..mak/bapak cam kita ni yg over..haha!

kakchik said...

assalamualaikum kak pB.

semoga anak kak pB dapat menjawab semua soalan peperiksaan dio dgn baik.

kito harap dio berjayo dunio akhirat jah.

Zaitun said...

Insyaalah Siti Nur arifah akan berjaya mendapat 5 A.

mamawana said...

Salam

Moga sukses utk anakanda.

sally said...

InsyaAllah akan mendapat keputusan yg cemerlang..

Yunus Badawi said...

Amin. Semoga Siti Nur Arifah dapat 5A.

Sha said...

salam:)
semoga anak pB beroleh kejayaan dgn cemerlang. amin

e.l.i.s.s.m.i.e said...

upsr mulo, oghe dapat 4 A, straight A's tuh tapi tuh jer lah hok straight A's nyoo :p lepas tu tok straight2 :P

rumah kuning said...

semoga anakanda pb dpt kejayaan yg cemerlang.

MOKCIK AZWA said...

All the best untuk anak dara PB tu...

umeboshi said...

good luck buat siti nur arifah!! k.pb, salam raya. mai la dtg umah!!

Tie said...

Betul tu. Yang penting anak-anak kita tidak merasa tertekan.

Good luck buat Siti Nur Arifah!

ummi5 said...

anak no3 saya pun nak ambek periksa, cuma disini punya UPSR mula awal oktober.
muga anak2 kita jaya :)

Anonymous said...

Sama dgn anak kita, upsr tahun ini semoga mereka berjaya dgn cemerlang, insyaallah -IP-

KAMATO said...

harap dia akan dapat jawab sebaiknya

HappyIrfa said...

sian kat anak2 kalau menaruh harapan tinggi sangat..tak gitu?

DrSam said...

sama-sama kita doakan semoga anak-anak kita yang sedang berjuang itu akan perolehi kejayaan. Anak kedua saya pun sedang menduduki peperiksaan. cuma sempat doakan dari kejauhan.

ckLah@xiiinam said...

InsyaAllah..berkat doa ibu.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...