23 September, 2010

933

Salam



Hari ini hari terakhir UPSR.
Kertas English 1 , English 2 dan Sains.
Pas tu , ada Ujian IQ belah petangnya.


Semalam , pB tanya 'camner paper?'
Jawab Arifah "senang jerrrrrr"


Bila dia jawab gitu , terus naik risau pB dibuatnya.
Yang bab bab senang ni yang selalu buat budak budak jadi leka
dan selalu buat careless mistake ....


Minggu depan PSRA pula.

11 comments:

Pak Man laksam said...

Insya Allah boleh!

aNIe said...

Hahahah...jawapan tu memang dah dijangkakan... kalau dia cakap...'alah macam kacang...' lagi bertambah risau...

Apa2 pun Insyaallah...kita sama2 doakan kejayaan mereka...

shafarina said...

minggu depan eh?

anak saya relax je.. ades.. emaknya pon tak tahu nih

Tie said...

Anak-anak Tie pun sama. Soalan yang senang tu la dia buat silap. Adoi laa....

tasekM said...

tadi ada yg bgtau, tahun depan tak de upsr. ye ke...?



.

MOKCIK AZWA said...

PB...hopefully everything will be okay la tu..

Ada anak sorang kawan tu, bila ditanya dia jawab "berehhhhhh" hehehe

relevan said...

Harap semua dapat 5A+..

DrSinga said...

anak saya , bila saya tanya ...dia kata...
'senang kacang!!!'

Zareda Norman said...

InsyaAllah, mudah mudahan berjaya dan lulus cemerlang

mamalisa said...

good luck Arifah, dia dah konfident tu hehehe

Mak Su said...

all the best utk anak dara PB :)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...