933

Salam



Hari ini hari terakhir UPSR.
Kertas English 1 , English 2 dan Sains.
Pas tu , ada Ujian IQ belah petangnya.


Semalam , pB tanya 'camner paper?'
Jawab Arifah "senang jerrrrrr"


Bila dia jawab gitu , terus naik risau pB dibuatnya.
Yang bab bab senang ni yang selalu buat budak budak jadi leka
dan selalu buat careless mistake ....


Minggu depan PSRA pula.

Comments

Pak Man laksam said…
Insya Allah boleh!
aNIe said…
Hahahah...jawapan tu memang dah dijangkakan... kalau dia cakap...'alah macam kacang...' lagi bertambah risau...

Apa2 pun Insyaallah...kita sama2 doakan kejayaan mereka...
shafarina said…
minggu depan eh?

anak saya relax je.. ades.. emaknya pon tak tahu nih
Tie said…
Anak-anak Tie pun sama. Soalan yang senang tu la dia buat silap. Adoi laa....
tasekM said…
tadi ada yg bgtau, tahun depan tak de upsr. ye ke...?



.
MOKCIK AZWA said…
PB...hopefully everything will be okay la tu..

Ada anak sorang kawan tu, bila ditanya dia jawab "berehhhhhh" hehehe
relevan said…
Harap semua dapat 5A+..
DrSinga said…
anak saya , bila saya tanya ...dia kata...
'senang kacang!!!'
Zareda Norman said…
InsyaAllah, mudah mudahan berjaya dan lulus cemerlang
mamalisa said…
good luck Arifah, dia dah konfident tu hehehe
Mak Su said…
all the best utk anak dara PB :)

Popular Posts