30 September, 2010

934

Salam


Dah seminggu lebih tak update blog.
Makin lama , makin surut semangat nak update blog.
Pembawaan budak ker????
Tak tau ler nak cakap apa.


Cerita tentang UPSR, dah selesai.
Cerita tentang PSRA.
4 hari , bermula hari ini.
Semoga Arifah dapat menjawab dengan tenang.
Semoga kejayaan miliknya.


Dan one more thing , tentang Arifah nie.
Semalam , dah jadi anak dara.
So far , so good.
Tak banyak menyusahkan pB pun.
Tau cari sendiri dan tau handle sendiri.
Arifah ni memang jenis berdikari.


Kelmarin dan semalam , pB dapat cuti sakit.
Ada masalah sikit dengan kehamilan kali ini.
Mungkin faktor umur yang menyumbang kepada masalah tu.
Harap harap ianya tidak berlarutan.
pB tak mau kena 'bed restttttttt'.
Boring gilerrrrrrrrrrr.


Ituler yang berlaku sepanjang minggu nie.

8 comments:

umeboshi said...

k.pb, rehat secukupnye ok. moga selamat semua nye. take care. dan, moga arifah pun berjaya dlm peperiksaan dia tu..

Yunus Badawi said...

Baguslah Arifah. Semoga dia berjaya. Dah jadi anak dara dan tak lama lagi ada adik pulak.

MOKCIK AZWA said...

Banyakkan berehat...masih ingat masa peknen yg no 6...memang penat giler...bila tanya doc, katanya faktor umur huhu...habiskan kuota sebelum masuk 40! Selepas itu cuma tinggal membesarkan mereka...

Take care ya n good luck to Arifah

KAMATO said...

Moga Arifah menjadi anak soleha

Anonymous said...

Rehat secukupnya n take care semoga semuanya dalam keadaan baik n selamat n utk Arifah selamat berjaya dgn cemerlang dlm PSRA, insyaallah...-IP-

DrSam said...

Salam pB. Jika ada peluang rehat...rehatlah secukupnya. Wishing Arifah all the best.

DrSinga said...

good rest..
jangan sembelit..
kaki kasi tinggi sikit bile baring, rest..
take care..
selamat bersalin...
;0

risanur said...

semoga bertambah sihat kak...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...