27 October, 2010

945

Cerita Satu
Semalam , Nurin jatuh katil semasa dia tidur.
pB terjaga dan terus cuba nak naikkan dia semula.
Masa tu jugak ler , urat betis kejang @ 'nyetok karong'.
Sakitnya terasa hingga ke waktu ini.





Cerita Dua
Tuan punya blog hari ini genap usia 38 tahun.
Tolak lagi setahun dari usia yang Allah berikan.
Setiap saat semakin menghampiri saat saat kematian.
Sudah bersediakah??
Hanya Allah sahaja yang mengetahuinya.....





Cerita Tiga
Tunggu punya tunggu sms dari aBear.
Dia kan ada kat Pantai Timur.
Sampai ke akhir , tak ada apa.
Lupa lagi lar tu ....

Sib baik ada kawan kawan yang tidak lupa.
Terima kasih banyak banyak

15 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selamat hari bertambah usia kak pb!

kakcik said...

Selamat hari ulangtahun kelahiran, pB...

Semoga dipermudahkanNya segala urusan. Amin. :)

:: HUSNA :: said...

selamat hari lahir kak!

Zareda Norman said...

Happy Birthday PB

soun direk jer ke che abe tu PB..

aNIe said...

PB...seb baik masuk blog PB..kalau tak akak terlepas untuk mengucapkan SELAMAT HARILAHIR buat PB...semoga dipanjangkan usia dan murah rezeki...ameen... dan diberkati serta dirahmati dan dipermudahkan segala urusan...

sally said...

1. Bawak2 pegi berurut kaki tu pB..
2. Selamat menyambut hari lahir yg ke 38..
3. Buat mcm Sally, tak yah tertunggu2 boypren ucapkan happy bday, direct je, spesis lelaki ni bab2 gini sokmo kandas dari lulus..huhu..

fa*atip said...

1. masa kejang, jangan urut.
2. hepi burfdey...semoga sihat selalu
3. nanti aBear balik mesti bawak
hadiah, kalau tak bawak, jgn lupa
claim! hehe..

kak azzah8 said...

Selamat Pendek Umur.. jangan marah ya.. maksud akak umur yg tinggal semakin pendek...semoga hari-hari mendatang akan bertambah berkualiti dan memberi makna dalam kehidupan kita sebagai hamba Allah...
perbanyak zikrullah pB ..sentiasa bersangka baik...

kakpah said...

pb. happy birthday..
jangan angkat yang berat2...

~ yus ~ said...

Selamat Hari Lahir ye kak...Semoga gembira selalu

ckLah@xiiinam said...

Selamat hari lahir. Jaga diri.

risanur said...

selamat hari lahir kak pB...moga dipanjangkan usia, dimurahkan rezki dan ceria selalu bersama family tersayang...

Anonymous said...

Happy Belated Birthday... kadang bab surprise ni memang mengsurprisekan kita... cm pun pernah melaluinya nangis tak ingat tau lucu bila ingat balik tapi sejak itu agaknya hubby pun dah takut nak lupa birthday sbb akan membuatkan dia rasa bersalah besar ahakksss tak tahule ikhlas ke tidak

cm

DrSinga said...

alamakk...
terlambat ucap..


happy birthdat pB!!!

Rumah Kuning said...

sudah terlambat. tapi nak ucap jugak...Selamat Hari lahir. semoga sentiasa diberkati Allah.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...