951

Pernah tak you all semua rasa macam mana yang pB sedang rasa sekarang nie .
Apa yang pB rasa ...




pB rasa pB ni macam invisible @ ghaib bila berada di depan sorang kawan nie.
pB rasa macam dia tak nampak pB jer.
pB rasa macam dia buat tak tau pun kat pB.



Bila pB cakap apa apa kat dia , dia macam layan tak layan jer.
Kalau menjawab pun , macam dia terpaksa jawab.



INI APA YANG PB RASA.
pB rasa dia tak pun react macam apa yang pB kata nie.
Mungkin pB jer sekarang yang ter'sensitif' sangat sekarang nie.







psst : hari hari dok masuk website jual barangan baby, tapi tak beli punnnnn.

Comments

kucingorengemok said…
ada, tapi orang macam tu kalau ditanya akan kata, eh takde apa² pun!

kalau kita tak buat salah apa² toksah sedih² la kak pb
DrSinga said…
tak payah kawan dia ...

kita jahat..
:)
Ina Hashim said…
salam

meg masuk blog akak...ada Guess baby shoes cantek n murah :)
HappyIrfa said…
penah kena..rupa2nya ada bende dia tak puas hati tapi tak bgtau..dia simpan sorang2..mana saya tau.
nasiblah..tp x seronok la sbb kita keje satu tempat..hari2 jumpa...
kalau dia tak kacau kita biarlah
aTip said…
ha ah..jangan kawan dah ngan dia...

**kadang2 orang ni bila tengah ada dia tak appreciate, bila kita buat tak tahu, baru dia rasa miss..** ni petua I.. hehehe
Zareda Norman said…
PB

buat tak tahu ajelah PB.. jaga hati sendiri dulu
Kunang-Kunang said…
Salam PB,

Manusia macam2 ragam. Buat tak tahu jerlah.
wahida said…
x kuasa nak layan manusia perangai mcm tu...
~adeQ~ said…
kak, kita SERUPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yang buat kat saya boleh dikatakan best fren jugak masa keje kat MOA dulu. Lepas dah pindah ofis baru, ditakdirkan pindah sekali seofis, dia mcm tak layan saya dah. Saya panggil pun mcm buat2 tak dengar jek, dulu rajin borak2 sekarang....mcm nak tengok sebelah mata pun taknak....apa salah saya ntah...nasib badan....

Popular Posts