01 December, 2010

961




Insyaallah , petang jumaat ni balik KB.
Balik kali ini untuk bagi semangat pada Kak Lang.
Dia nak periksa sabtu nie.
Kembali semula ke Puchong , hari isnin.


Selasa cuti umum. Leh rehat rehat di rumah.

Insyaallah 25hb Disember , balik semula ke KB.
Ambik anak anak yang dok beraya sakan kat kampung.

30hb Disember , balik semula ke Puchong.
Cuti sampai bukak sekolah.



Jangan pB ter'bersalin' kat tengah tengah perjalanan pergi balik , dah ler.





Best nya putu HALBA.
Balik nie , mesti cariiiiiiiiii

21 comments:

ckLah@xiiinam said...

Ooooo...ini ke putu halba yang pB sebut tu....


....mmm, mmg nampak sedap!

sally said...

oooooiii..mmg sedap

tasekM said...

tak pernah makan. nampak sedap tu...

.

~ain said...

hari tu pi pasir mas.. beli rm3.. banyak sangat.

MULAN said...

tak penah dengar putu halba.. seropa putu piring tapi taruk halba ke pb..?? mcm sedap je.. sbb putu piring mmg feberet...

Anonymous said...

SELAMAT PERGI DAN SELAMAT KEMBALI DAN AKHIR SEKALI SELAMAT BERSALIN - IPCARE4U-

DrSinga said...

wehwehwehhhhh.....
hati-hati!!
jauh perjalanan tu!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jare make putu.baik putu bambu ko, putu piring ko putu halba ko..

shafarina said...

putu piring je tahu... ni letak halba, tak manis la... ke ape?

atty's said...

semoga perjalanab pb selamat pergi dan balik..

sedapnya putu..kena carik nampaknya ptg nie

~ yus ~ said...

Putu halba dengan putu piring lain ke PB?

:: HUSNA :: said...

moga perjalanan pergi dan balik berjalan lancar.

rasa rempah ke kak putu tu?

MOKCIK AZWA said...

Suka makan putu...tapi tak penah dengar plak putut halba...

banyaknya travelling...jgn terbersalin tengah jalan dah la...all the best wishes

kakpah said...

ke hulu ke hilir ko pb. hati2...

aNIe said...

PB.. akak tak pernah rasa putu halba...

Take care...

PINATBATE said...

teringin nak rasa..

sya said...

kak sya ingatkan pB dah bersalin.. nampak benau kak sya dah lama tak jengah blog pB

Arena said...

Jauh nak travel tu Kak PB. Jaga diri baik2 ye.

Ibu n Abah said...

pB....
byk travel..
tpkan... kata org tua, kuat berjalan cepat bersalin....
kot2lah baby tu nak jd warga serambi mekah...
hati2... apapun elok bersedia...

kadok said...

wahhhh..kak PB..nak tambah lg ye..sama la kita..huhuhuhu..tahniah..:)

Marina Monroe said...

Makan panas2 pasti sedap..
emm..terliur auntie

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...