968

Salam



Rasanya kebanyakkan dari kengkawan dah tahu tentang berita baik



Alhamdulillah pB telah selamat melahirkan anak ke lima pada 1.1.11 jam 1.59 tengah hari.
Baby lelaki ....
Seberat 2.6kg



Buat masa ini , pB akan berpantang di KB .

Comments

Hamizah said…
tahniah..
comel tarikh tu..suka..
Zareda Norman said…
alhamdullillah dan tahniah..

hadiAH tahun baru tu.. :)
hanisumayyah said…
tahniah...dapat gak boy yer...

hanisumayyah
risanur said…
tahniah kak pB...alhamdulilah dapat gak baby boy pastu tarikh nya cantik...dapat gak lahir di KB...slmt berpantang ye...take care...risa tumpang gembire...
Arena said…
KAk Pbbbbbbbbbbbbbbbb....

Tahniah kak. Alhamdulillah. Syukur. Dapat baby boy lak tuh. Take care kak. I am so happy for you..
tahniah kak pb...
wah dapat bby new year la..
sally said…
Minta izin upload gmbr bby bole pB?
kayteeze said…
Alhamdulillah, tahniah buat pB sekeluarga. Tarikh yang senang untuk diingati.
ckLah@xiiinam said…
TAHNIAH...JAGA KESIHATAN!!!
rumah kuning said…
tahniahhhh...baby boy tuh.
Anonymous said…
TAHNIAH & SYUKUR PD ALLAH SWT AKHIRNYA DPT JUGAK BABY BOY & YG PALING MENARIKNYA IA LAHIR PD 1.1.11..:-)-IP-
kucingorengemok said…
tahniah... semoga jadi anak yang soleh. semoga pc cepat kembali sihat juga! :)
Ummi said…
tahniah

cantik tarikh

habis anak-anak besar sapa jaga kat puchong?
:: HUSNA :: said…
tahniah kak pb. hadiah tahun baru. dpt boy dgn tarikh yg menarik.
tumpang gembira...
Anonymous said…
pb... TAHNIAHHHHH Happynyaaa...kita berdua ni sama la, setelah menanti dan menunggu akhirnya dikurniakan Allah baby boy...bongsu lelaki dan baby kita lahir tarikh yang cantik.. anak cm lahir sama tarikh dgn cm... dan baby pb lahir 1.1.11 dan baby 03 ... mahalllll tu

tak sabar nak tunggu pb dan baby balik Puchong nak visit nak tengok baby....

cm
achik said…
tahniah kak PB.. akhirnya dpaat gak baby lelaki.. :)
MULAN said…
tahniah pb...!!

berapo lamo kat kb tu..?
KAMATO said…
Tahniah, akhir dikurniakan baby boy, tapi kalau lahir awal sikit pukul 1.11 lagi best
KV said…
tahniah kak. Dapat jugak baby boy. Selamat berpantang.
MA said…
Alhamdulillah - akhirnya dapat juga baby lelaki yang diidam-idamkan and tarikh yang sangat cun. Kalau dapat keluar pukul 1.11 pm lagi cun!
Apa-apa pun tahniah dan selamat berkejaran dengan kelasakan anak lelaki :-)
MQ said…
tahniah, tahniah..mesti happy sebab tercapai apa di hajat..berpantang baik2 yer..hehe..
Anonymous said…
tahniah
oren said…
tahniah kak..

slmt berpantang..dan selamat buat stok susu..
HappyIrfa said…
tahniah kak pB..
lama lagi ker kat KB?selamat berpantang
Mother of Two said…
tahniah kak pb
semoga cepat sembuh dan baby sihat2 selalu
Anonymous said…
Tahniah....
Ibu n Abah said…
Alhamdulillah......
syukur pB dah dpt baby yg dihajati...
kakLuna said…
seronoknya dia...tahniah..dan banyakkan syukur..Allah Maha Mendengar dan Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..
endiem said…
tahniah... 1.1.11
kakpah said…
pb. memang cantik tarikh tu. Sama dengan birthday kakngah. kakngah belum melahirkan. Tengah menunggu ni. Kalau dapat tarikh 11.1.11 cantik gak ek.. hehe..
take care.
DrSam said…
Alhamdulillah semuanya selamat. Tahniah!
wifenavy said…
Tahniah.. cantik tarikh lahirnya.. bila nk upload photo baby?
shafarina said…
kalau awal sikit.. semua 1....

alhamdulillah semuanya selamat

selamat berpantang ye
zino said…
tahniah....

Popular Posts