1006

Tadi masa ronda ronda kat PKNS , nampak katil katil kat tengah tengah PKNS tu




Ada kempen derma darah anjuran Hospital Klang



"Akak , kalau ibu yang menyusu , boleh menderma ker?"




"Tak boleh , selagi ibu tu menyusu , selagi itulah dia tak leh menderma"




"Oooooo"






Kalau gitu , isteri isteri lagi ler tak leh menderma sepanjang umur


Sebabnya






manjangggg menyusuuuu ......






Ada faham ker??




Tak faham ,sudahhhhh

Comments

kakLuna said…
faham..dan senyum2 je
dangarumbia said…
Kah kah kah..!!
MULAN said…
takleh derma lagi ni sbb darah dok hoyang hayang dalam badan ni.. last year derma jgk, esok nya bangun dari kerosi pastu pusing kepala & tergolek atas lantai.. tapi kejap ke.. kih kih..
DrSam said…
Abear baca mesti lagi tersenyum ni...pecah rahsia :)
Bapak said…
pB cam Kumpulan Balas la, bermain dengan kata2..
Yunus Badawi said…
Ibu menyusu atau isteri yg menyusu? ahaks
Zareda Norman said…
tak pernah lagi menderma darah.. ehheh tapi bukan sebab isteri menyusu.. hehehhe
Rohaniah said…
hehehe...
apa-apa pun k.wear tak pernah lepas kalu nak derma darah...hmmm
maza said…
wakakka.. asyik menyusu tu ajelah ada bapak yg tertonggeng setelah anak sapu ubat racun nyamuk! jealous punya hal.. hahahhha
zino said…
kira faham la kan hehe

Popular Posts