1009


Apabila melihat kuil atau tokong,

bacalah


Apabila melihat masjid
bacalah








Ini pula apa yang pB baca apabila
mencari tempat kosong untuk parking kereta


alhamdulillah , memang senang dapat parking.

Cubalah

Comments

risanur said…
memang betul la kak, risa pun amalkan juga bile nak cari parking, amalkan ayat tu...dipermudahkan dapat parking...insya'allah...
Ummi said…
thanks PB for sharing
DrSinga said…
wokey..
tenkiu..
boleh di amalkan ..
:)
MOKCIK AZWA said…
suka entry ini PB..thank you for sharing...
Irfa said…
hehe..ingat sy je baca ayat cari parking atau apa2 je yg rasa susah.tapi baca ayat kursi..ada roadblock pun ayat kursi jugak :-)
kakpah said…
salam pb. maryam masih lagi umi dia pakaikan baju terbalik petang2. Dah tak banyak nangis lagi dah.
zue said…
thank pB..kongsi ilmu.
pB said…

KAK PAH

Salam Kak Pah


Selamat kembali ke Malaysia.
Legakan kalau baby dah tak nangis nangis lagi.
pB said…

ZUE

Ur Welcome
AZANI said…
salam pB
terimakasih .
aNIe said…
Selawat ke atas Rasulullah s.a.w. tu memang elok di amalkan selalu... biar selalu bermain dibibir...

Terima kasih PB kerana berkongsi
JHaZKiTaRo said…
salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara.. :)
KAMATO said…
kalu berserah pada Nya insyaallah dipermudahkan
Anonymous said…
pB...thanks will amalkan when cari parking...selalunya bab cari parking boleh spoilkan mood sebelum masuk kompleks lagi....
MULAN said…
tqs pb..
lupekanje said…
Tima ksih PB.....
pB said…

ACIK

Sama sama berkongsi ilmu.
pB said…

Mulan

Ur Welcome :)
pB said…

ANON

Insyaallah , lepas ni dah tak tension bila cari parking.
pB said…

BRO K

Betul tu. pB akui apa yang Bro komen tu
pB said…

Jhaz

Salam

Terima kasih kerna sudi tinggalkan jejak di blog pB ini. pB dah singgah blog Jhaz.

Tahniah diatas pelancaran buku baru Jhaz
pB said…

KAK ANIE

Bukan payah pun nak dapat pahala,kan.
pB said…

AZANI

Sama sama kaseh.

He he he
pB said…

IRFA

Hihi. Memae gerun kalau ada roadblock.
Walaupun kito tak saloh apa-apa.
pB said…

M.AZWA

My pleasure
pB said…

DrS

Hi hi . Nak gie jumpa Dr Singa pun kena baca.

Sebab klinik Dr Singa ramai pelanggan @ orang sakit.
pB said…

UMMI

No problem
pB said…

RISANUR

Akak, sepanjang perjalanan ke tempat kerja memang akak baca. Alhamdulillah , jarang jarang sangatlah tersangkut dalam jem.

Popular Posts