19 May, 2011

1019

Mood kureng sebab nombor nombor dalam hand phone pB hilang .


Tak semua yang hilang .



Dalam 50% gak yang tak ada .



Tak tekan pun button delete.



Cuma tekan buttan restore.



Tak kan tu yang buat nombor nombor tu larik*.



pB guna Sony Ericson. Saper leh tolonggggggggg

11 comments:

Irfa said...

pelanggan tetap jenama Norkiah :-)

oren said...

saya guna sony..

kut dia restore dlm hp ka? tak pun restore dlm simkad..cuba bukak folder kedua2nya (sim kad dan hp)..

Sally said...

sabaq na..hehehhh

MULAN said...

tak reti nak tolong pb... kalo no takde nnti pb cakap ya..

Rashid said...

alaaa kasihannya .. nak buat camanakan.. nak tolong tapi tak tau le. hehe sabar je le k ..

Mak Su said...

sy mmg lemah bab sony. kalu nokia ok gaks ler....

cik puan daun said...

biasanya kalau restore, dia akan ambil the last point of backup.. so, last sekali pb backup masa no tu 50% stored. So mmg akan lost all the updated number selepas point of backup tu.

So, sebenarnya tak dapat nak buat apa kecuali minta semula nombor2 yang hilang. :(

MOKCIK AZWA said...

Saya pun dah hilang no PB...gara-gara tangan2 kecik kat rumah ni yg rajin benor membelek hp ummi dia huhuhu...

aNIe said...

Akak pun pelanggan setia cik Kiah...

maiyah said...

assalam..

dtg melawat.. rasanya beli henpon bru kot :D

abanglong said...

salam pB

ermmm incek soni tu model apa?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...