23 May, 2011

1020

Masuk pejabat jam 831 pagi (merah lagi punch kad).




Jam 10 pagi (sekarang ni ler) , dah nak balik umah.





Tengah hari nanti , masuk balik ke pejabat ....

















Mana nak dapat macam ni kalau kerja tempat lain.
Syukur sangat sangat

18 comments:

tasekM said...

asal balik umah lak tu kak...?

bujal X said...

bos saya pun baik jugak~~tapi nak kluar alasan kena kukuh la~he~~

shafarina said...

best kalau dapat bos yang memahami

oren said...

sama..

lps punch card, check email, saya balik umah, sidai baju ka, sidai pampers ka..pastu baru masuk opis semula..

bos paham kut?

aNIe said...

PB... kdg kita dengar orang gaji ribu2... tapi mereka tak dpt apa yang kita dpt kat pejabat macam ni... itu lebih berharga...

Insan Marhaen said...

macam tempat kerja IM juga. Tak strict sangat pasal kedatangan

ckLah said...

Keseronokan bekerja penting...

Zareda Norman said...

yg penting syukur..

ibusinga said...

nak kerja kat sana boleh?!

:)

pB said...


IBU SINGA
Gaji ciput jer Doc. Takut nak bayar bil bil umah Doc pun tak lepas.

pB said...


IBU IKA
Betul tu

pB said...


CkLah
Dan juga keserasian dengan kawan sekerja juga amat penting

pB said...


IM
Yang penting kena bagitau pada boss dan juga isi borang keluar pejabat

pB said...


KAK ANIE
Tul tu akak. Tapi biasanya bila gaji beribu-ribu , tanggungjawab pun besar dan berat.

pB said...


OREN
Engko lagi terror , Oren.

pB said...


INA
Lama tak nampak Ina kat umah akak nie...


Bos kena flexible. Kalu manjang tegas , akan dibenci staff

pB said...


BUJAL X
Biasalah alasan seperti nak g klinik , nak g bank , urusan anak sekolah. Itu semua alasan yang diterima, tak gitu

pB said...


T.MERAH
Tok Ma ada temujanji kat spital PutraJaya jam 1030pagi. Masa tu Nurin balik dari sekolah . So, akak terpaksa balik ambil dia dan uruskan dia kat umah sebelum hantar dia je sekolah petang pulak.


Biasanya Tok Ma yang uruskan.



Kalau minggu ni bukan minggu peperiksaan , memang akak bagi peluang untuk dia monteng jer.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...