24 May, 2011

1021

Che aBear pB punya tag-line



"Jab lagi , call balik ................ tengah testing "
"Jab lagi , call balik ............... tengah tarik cable"
"Jab lagi , call balik ............... tengah dok atas racking nie"
"Jab lagi , call balik ............... tengah driving nie"
"Jab lagi, call balik ............. tengah dok atas syiling nie"






Tapi tak pernah call pun.
Last last pB pun dah lupa apa nak bagitau kat dia ............

16 comments:

OO said...

Da, ni kiro template dalam mesej Abear ko ni? hehehehehe...

pB said...


KAK OO
Bukan mesej , tapi verbally ....

risanur said...

bawa bersabar kak pB...mmg betul2 tgh sibuk tu...huhu

pB said...


RiSaNuR
Hari hari sabar ... aBear tu sibuk sokmo. Masa dia tidur jer , dia tak sibuk .

Sally said...

Erkkkk..x tau nak komen apa..

Jap lagi, ....... Jap lagi dah ada udea Sally komen hehehh

gedek! said...

"Jab lagi, call balik ............. on the way, on the way!"


Yang ni jawapan klasik....!

hazila said...

hehehehehe...biasa tu.

kakpah said...

haha..
sibuk sangat la tu.

Zareda Norman said...

msg aje, bila dia tak sibuk dia bacalah. zar ni lagi jarang call dan msg... kalau call atau msg tu maknanya memang urgentlah

Ummi said...

kalau ummi dah berapi dah, jadi naga :)

DrSinga said...

hahahaaaa...


apa kata.. ekau sms je apa yang ekau nak kata tu kat dia..
atlis dua-dua tak lupa

Anonymous said...

biasalah pb kalau dpt cakap pun berapa patah je cakap...cm pun jarang sangat nak call or sms sbb mengambilkira dia busy dgn kerja...kita jugak le yg nampak tak busy ahakksss...kita sokong je la hubby kita dgn ke'busy'an mereka...mereka kerja untuk kita dan keluarga jugak...tapi jgn lupa pulak nak bercakap bila dia ada depan mata...masa tu kita cakap puas2 wpun dia tadah je or masuk kiri keluar kanan...yeahhh talking about 2 way communication and important of communication in a relationship...

Adam dah buleh buat apa? Muhammad dok gusti sokmo...leloh nok ngejar

cm

Jejaka Desa said...

Nok buat gone.Time keje ter...

MULAN said...

biasa la tu... sama je sini.. asyik2 semua masih tengah tu tengah ni.....

Shidah said...

Yoo Koo.. Sidah tepon aBear tok ajin pun oyak gitu

Daddy Ziyyad said...

asyik kena tunggu aja, memang sah lupa apa nak cakap! lain kali sms aje..hehehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...