1058

Dua dua anak dara pB sekarang ni tengah dok ambik periksa Trail PMR.
Mulanya khamis lepas.
Dan sepatutnya habis pada Jumaat 26 / 8 / 2011


Tapi Jumaat tu paper Pendidikan Seni 2 dan Pendidikan Jasmani.


Yang menjadi 'pening lalat' sekarang ni , aBear nak balik KB pada pagi Jumaat tersebut.
Kalau ikut plan nya , kami akan bertolak pada jam 5 pagi (selepas sahur).




Kepada cikgu cikgi yang kat luar sana ;



2 paper ni penting ker???
Tak apa ker kalau anak anak pB tu tak ambil paper tu??
Akan effect ker kalau anak anak pB nak mohon sekolah berasrama tahun hadapan...??



Tolong clearkan kemusykilan ini....

Comments

Daddy Ziyyad said…
Saya tak pastilah, tapi zaman saya ambik PMR dulu, takde pulak subjek Pendidikan Jasmani & Seni ni...:P

Awal betul balik kampung...ekekeke
aNIe said…
PB... hmmm... tak tau nak cakap aper...tapi lebih baik bertanya pada yang arif... pada cikgu2 ke...sebab takut nanti menjejaskan pemarkahan peperiksaan percubaan tu...
bujal X said…
PMR ada PJ kah?
HappyIrfa said…
baru je nak tanya 'bila balik kg'.
mana tahu tetiba nak jalan raya :-)
e.l.i.s.s.m.i.e said…
bukan cikgu :p nape tak balik lepas abes sekolah ajer ?
Ibu n Abah said…
Wah...
pB jangan terkejut... akak yang anak dah pernah ambil PMR dan sedang ambil PMR pun tak tahu paper ni penting ke tidak..
sat nak tanya qeeb...
kedua2 anak akak kata dua paper tu tak masuk untuk 8A PMR... hanya tambah2 jer...
Wallahualam....
MOKCIK AZWA said…
PB buat surat maklumkan kepada cikgu nak balik jumaat, maka anak2 terpaksa miss dua paper tu..senang sikit dorang pun ada rekod.
shafarina said…
call cikgu la kak..
nazli said…
trial je tu..no hal...
cikgu_math said…
kalau sekolah CM, PS dan PJ tak termasuk dalam pengiraan gred... tetapi markah kena masuk dalam sistem Analisis Peperiksaan!
DrSinga said…
aiyokkkkkk
rumah kuning said…
dua2 tu tidak termasuk dlm pengiraan dan takde pun dlm pmr sebenar.

Popular Posts