1099

Ahhhh .... boring nya






Jam 805 pagi , keluar rumah.
Jam 825 pagi , sampai pejabat.
Jam 830 pagi , punch masuk.

Jam 835 pagi , keluar minum.
Jam 905 pagi , masuk kawasan pejabat.
Jam 910 pagi , duduk dan ON pC.
Jam 912 pagi , ON sistem dan baca email - email.
Jam yang seterusnya , menunggu panggilan masuk sambil sambil baca blog.

(Dari jam 930 pagi hingga ke waktu ini @1130 pagi , baru dpt 3 call).

Adoiiii ......



Jab lagi pukul 12 tengah hari , nak keluar gie Jaya Jusco Sri Kembangan











Rasa macam makan gaji buta jer sejak dok kerja kat sini ......

Comments

jedi said…
hehehe....sama la...

pasni nak gi sogo...
kakcik said…
Bila tak ada kerja, memang rasa bengong semacam kan? :)
memang boring kan..

tak apa, karang2 adalah kerjannya tu
Rumah Kuning said…
lain kali bawak ubi rebus. mkn ramai2. hehehe
Irfa said…
kak..
meme ada masa lagu tu.
rasa mace 'eh.aku ado ko takdok samo je'
tapi ada hari sibukkkkkkkkkkkkkkk sampai nak make pun tokde
Daddy Ziyyad said…
tapi nanti, bila busy kerja, kita rasa boring jugak kan...ekekekekekeke
MULAN said…
fb & bukak blog je..
Zareda Norman said…
Zar pun dah kurang kerja sekarang tapi tak mahu merayap takut anak buah tengok nanti jadi ulam plak... Biarlah mengadap tenet sampai lebam kat opis, paling tidak baca jer buku.. Hehheh
~ yus ~ said…
seronoklah tu kak pb, sekali sekala relax. Bukan selalu kan..:)
Arena said…
Kak pb.

Saya tahun ni hampir tak pernah merasa gitu... Sibuk memanjang, tah haper yang disibukkan pon tataw.haha
naniasda said…
Just stumbled into your blog...hahaha..just like what I am doing every working day. The only consolation is I'm due for retirement in a couple of years..'long sighhhhh......'

Popular Posts