02 December, 2011

1099

Ahhhh .... boring nya






Jam 805 pagi , keluar rumah.
Jam 825 pagi , sampai pejabat.
Jam 830 pagi , punch masuk.

Jam 835 pagi , keluar minum.
Jam 905 pagi , masuk kawasan pejabat.
Jam 910 pagi , duduk dan ON pC.
Jam 912 pagi , ON sistem dan baca email - email.
Jam yang seterusnya , menunggu panggilan masuk sambil sambil baca blog.

(Dari jam 930 pagi hingga ke waktu ini @1130 pagi , baru dpt 3 call).

Adoiiii ......



Jab lagi pukul 12 tengah hari , nak keluar gie Jaya Jusco Sri Kembangan











Rasa macam makan gaji buta jer sejak dok kerja kat sini ......

11 comments:

jedi said...

hehehe....sama la...

pasni nak gi sogo...

kakcik said...

Bila tak ada kerja, memang rasa bengong semacam kan? :)

Citarasa Rinduan said...

memang boring kan..

tak apa, karang2 adalah kerjannya tu

Rumah Kuning said...

lain kali bawak ubi rebus. mkn ramai2. hehehe

Irfa said...

kak..
meme ada masa lagu tu.
rasa mace 'eh.aku ado ko takdok samo je'
tapi ada hari sibukkkkkkkkkkkkkkk sampai nak make pun tokde

Daddy Ziyyad said...

tapi nanti, bila busy kerja, kita rasa boring jugak kan...ekekekekekeke

MULAN said...

fb & bukak blog je..

Zareda Norman said...

Zar pun dah kurang kerja sekarang tapi tak mahu merayap takut anak buah tengok nanti jadi ulam plak... Biarlah mengadap tenet sampai lebam kat opis, paling tidak baca jer buku.. Hehheh

~ yus ~ said...

seronoklah tu kak pb, sekali sekala relax. Bukan selalu kan..:)

Arena said...

Kak pb.

Saya tahun ni hampir tak pernah merasa gitu... Sibuk memanjang, tah haper yang disibukkan pon tataw.haha

naniasda said...

Just stumbled into your blog...hahaha..just like what I am doing every working day. The only consolation is I'm due for retirement in a couple of years..'long sighhhhh......'

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...