1035

Tengah hari tadi , buat web check in .
Internet not so good kat umah , sebab hujan agak lebat.
Kejab ok , kejab down.


Bila dah urusan checl-in selesai , have to print , kan.
Yang pergi , dapat print.
Yang pulang semula , tak leh print.
Langsung tak show kat screen.

So , when to Air Asia Counter Centre depan IOI tu.
Lahabau tulllll ....

They kena kan charge RM 2 untuk seorang penumpang.
Kalau buat di LCCT , lagi mahal . RM10 seorang.
Kumpulan kita orang ada 8 orang , so kena bayar RM16....

Teruk tul.
Masalah timbul sebab website derong , kita jugak yang kena bayar.
No wonder lar ... orang tu kaya raya ....

Comments

cheqna said…
nok g mano ni???
kakcik said…
Ish... macam tu rupanya diaorang buat duit!
aNIe said…
Kalau kat Air Asia tu...semua main duit je...

Nak ke mana tu pB...
e.l.i.s.s.m.i.e said…
baik gi cyber cafe :)
KAMATO said…
gi mane ramai2 tu?
Irfa said…
katanya 'sesapa jua boleh terbang'
hehe

Popular Posts