1153

Lenkali , kalau nak tengok wayang , perlu beli 5 tiket sahaja.
aBear
kakak
kak ngah
kak lang
nurin

untuk pB , tak perlu beli.


Sebabnya dah dua kali tengok wayang dan beli tiket  , tapi last last pB duduk bersila kat belakang sekali  ....
Bersila kat situ sebab temankan si Adam dok bermain-main.
Letih bermain , tertidur terus di situ (Adam la bukan pB).
Bila dia dah tidur ,tak kan pB nak tinggalkan dia terbaring (buat macam umah sendiri).

Tapikan , selesa jugak bersila sambil menonton...

Nota: Bawak budak-budak tengok MIB3 kat IOI Mall.

Comments

MOKCIK AZWA said…
hehehe..gitulah kalau bawak anak kecik masuk panggung PB..lagipun dia belum tahu nak appreciate pun filem tu..
KhaiRin : anies said…
dugaan tu kak... ;-)
m.u.l.a.n said…
masa ada baby, kami amik tiket belakang sekali.. senang kalo depa ni nak jalan2...
pizli said…
Hahahhaa.. Kesian..
maiyah said…
salam..
klau bwk bebudak mmg kene byk sabar le.. dah lma x tgk wyg
amn said…
salam pB

baru dapat scroll sampai ke bawah


suok ke ceriya men in black 3 ni?
Irfa said…
tak kisahlah duk atas lantai pun
asal dia tak melalak okeyla tu
naniasda said…
Anok bosu akak kalu gi KL masae ce'tun time nok blk KB sbb x puah hati kalu xleh gi nonton wayae gamba ssano. Duk bayae2 lagi time kito jjupo ari tu, supo kenal lamo jah dih??? Hugs to you dear :)
Rai said…
alamak..baru terpk nak bawak budak2 tu pegi tengok madagascar...
Dinas Aldi said…
Kasih sayang seorang ibu tiada bandingannya :)

Popular Posts