1164


Agak- agak seronok ker kerja tempat begini ??

Comments

kakcik said…
Bursa saham ke tu?
Irfa said…
dgr2 citer opis baru kami yg skrg tgh renovation bukan lagi cubicle mcm sekarang..tapi meja panjang dan duk berbaris.no telefom meja sebab semua akn diberi henpon sorang satu.takde alasan tak jawab phone sebab gi toilet.emm tgk la nanti..
Nazayiena said…
Duduk camni sambil tgk depan rasa mcm zaman belajar pun ada.....
KhaiRin : anies said…
depends pd kerja...
m.u.l.a.n said…
alahai.. less privacy.. tapi bagus utk monitor employees.. heheh...
pizli said…
Tak best takde privacy hehe.
Rumah Kuning said…
boleh tengok org mengantuk, boleh tengok orang tidur, orang tak buat keja pun boleh tengok. hehehe
Hai PB, lama nyer dah tak jumpa di dunia nyata dan dunia maya. Macam takut jer nak keje kat tempat macam ni.. hu hu hu...
BTW, blog saya dah updated dan address changed: http://duniasuriyany.blogspot.com/
Arena said…
Kat opis saya ada dept yang layout nya camnih.
Rai said…
erghhh...tak mahuuu...
kadok said…
mcm stress je kak...lps tu monitor kita org belakang bole nmpk...hahahaha
Puteri Satu said…
alahai dah lama tak menjengok ke sini.. anak2 dara dah besar2 dah.... tak lama sedar2 dah nak bermenantu plak kan... :)
insan_marhaen said…
kerja apa ni?
ibundo said…
tensyen!!!!
MOKCIK AZWA said…
tak tahu mengapa semua management berlumba2 nak buat macam ni sekarang..opis azwa pun akan mula buat perkara sama..no cubicle, no room, in fact nak galakkan kononnya berkerja dari rumah..tiada meja atau kerusi kepunyaan kita..bila masuk pejabat utk mesyuarat..duduk la kat meja kerusi yang ada..semuanya nak paperless..guna laptop dan internet jer..ntah la lebih ramai akan mati kerana stress atau kerana terlalu menghadap komputer...alahaiii...
kak ina kl said…
entahlah..tak taulah sbb tak keroje

bagus gak kamu kasi info pasal nak keluar wang si arwah tu..boleh buat panduan nanti..tapi lagi senang kalau ada penama kan
Zareda Norman said…
Suka kots... :-) tak lah ebosan sengsorang dalam bilikopis

Popular Posts