1168

Kepada sesiapa yang bercadang berdating , berjalan - jalan , bermain air di Sunway Lagoon esok , pB nasihatkan baiklah lupakan sahaja niat anda tu.





Kerana

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Esok
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lebih dari 15 RIBU orang akan berada di Sunway Logoonnnn
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
FAMILY DAY TM BHD ....










dengar cerita , gelang tangan sebanyak 17 ribu telah diedarkan ....








PENGSAN.

Comments

Rai said…
hadehh..jem la depan sunway pyramid tu..
KhaiRin : anies said…
sik baik sok x lalu dpn SP..
Zareda Norman said…
Uiskkk klu dah ramai gitu berselera lg ke nak mandi.. Hehehe
-gedek! said…
lagi ramai lagi rock!
zino said…
tunggu family day opis mem kalau nak masuk sana lagi hehe
kasihibu said…
oh....dah jadi lautan orang lah pulak tu
m.u.l.a.n said…
maaakkkk ooiiii....
AMBOI AMBOI AMBOI
seronoklah tu bermandi-manda, berjimba-jimba... sun burn dok?
ASH said…
Assalamualaikum,
hehe..
.
.
.
tumpang lalu kat sini jap sebab kakpah promote pB kat blog dia.
.
.
.
jumpa kakpah kat tangga tepi kandang PANTHER kan?
smile...

Popular Posts