1170








Tak ambik tahu , salah.
Ambik tahu , pun salah.

Tak tanya , salah.
Tanya pun salah.

Dah dekat dekat dengan tarikh nak fly , makin menjadi-jadi pulak 'gaduh' nya.
Ada aja yang tak kena ......





Rasa macam nak lari umah pun ada nie ....



Tambah pulak dengan tahap kesihatan yang tak berapa nak sihat.
Mental sakit , fizikal sakit , jiwa pun sakit nie ....




Dah lah member sebilik , tak ada , out station.
Kalau ada pun , bukan reti nak pulihkan semangat ....

Comments

Irfa said…
emm
bakpo pulop?
kakcik said…
Sabarlah, kerana sabar itu sebahagian dari iman.

Semoga segalanya dipermudahkanNya.
jangan lari...
penat..

bawak keta..

kool eh..
tarik napas..lepas..
Zareda Norman said…
Rileks.. Ujian tu pemanis hidup
Rai said…
ada masa buat tak reti lebih baik lagi..
~::Chenta::~ said…
ha!! sama lah !!!..
dramasssss sangat!!!!
kannnnnnnnnnnnnnn

T_____________T
Anonymous said…
kadang2 biarkan sahaja lebih baik... kalau stress sangat terjun kolam buat revision/training swimming...bagi cool

cm
Anonymous said…
Bersabarlah dan beristifarlah, semoga kesabaran itu membawa kpd kekuatan iman dan ketenangan rohani dan jasmani, emosi dan mental insyaallah...-ip-
mokwo® said…
acu cube terai test tanya..kekadang komunikasi yang baik dapat menyelesaikan banyak perkara!
m.u.l.a.n said…
sabar pb... moga kekal sabar & tabah...
Uncle Lee said…
Hello PB, just dropped by say hello. How you doin'?
Have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.
Kakzakie said…
Sesekali ujian datang menerjah nak tengok sejauh mana hati itu kuat. Kakak cuma boleh kata sabar betul cakap memang mudah kalau kena batang hidung terasa pedihnya...
Nak bercakap pun susah PB, inikan pulak nak buat... maksud saya berat mata memandang berat lagi bahu memikul. Sy suggest PB amalkan lah doa2 penyejuk hati supaya PB berasa cool (tenang). sabar ye sayang...

Popular Posts