13 September, 2012

1192

Nampaknya tradisi mengisi blog dengan gambar terjadi lagi.
Diambil semasa jamuan hari raya PANTRY di pejabat.
Diadakan pada hari isnin 10hb September 2012.
Setiap bahagian membawa makanan masing-masing.
Group kami , ditugaskan untuk membawa sarapan.

 
Collect RM10 seorang dan upah seorang staff yang lain untuk masak.
Senang cerita.





Dibawah adalah  menu untuk makan tengah hari.
Main Course adalah Nasi hujan panas , berlaukkan ayam masak merah.
Yang sangat sangat superb !
Juga ditempah.



Ada laksa Kedah .
Dimakan bersama dengan pasambur , kalau tak silap.



Yang ni kira desert.
Tapi yang ini mendapat sambutan hangat.

Roti jala dengan kuah durian






Makan bersila lagi menyelerakan.
Nasi hujan panas .

16 comments:

Irfa said...

meriahknya makan
sekarang tgh risau..dagu dah berlapis..huhu
padahal masa posa muka dah nampak panjang sikit
sekarang bulat balik

makchaq said...

Best kan makan2 ni....tp ada jugak orang yg tak suka makan...makchaq memang suka... Walaupun risau berat naik & darah pun dah mula naik

insan marhaen said...

Jika IM ada sama, makan lemang aje la....

pizli said...

Wah wah wah meriah betul. :D

m.u.l.a.n said...

seronoknya...!!! memang meriah..

kucingorengemok said...

ramai ahli, senang bagi² keje :)

Zareda Norman said...

Hebatnya jamuan, macam macam ada sampi melimpah ruah....

pB said...

Muko kak pB bulat supo bola doh nie.
Tok timbae lagi berat , sebab takut tok leh terimo kenyataan.

pB said...

Memang seronok ...
Tapi tak boleh selalu-selalu.
Takut naik tak turun turun ....

pB said...

Kenapa sekadar lemang sahaja ???

pB said...

Ini baru untuk kumpulan pantry.
Tak tengok lagi yg untuk MSC Group.
Lagi grand

pB said...

Seronok sampai ter'megah-megah'.

pB said...

Ramai group, dan alhamdulillah semuanya tak banyak kerenah

pB said...

Reseki untuk minggu ini

Eliss Mie said...

terliur talam cendol tu :) best jugak makan bersila kat ofiz ni :)

KakNi (CikNi Ahni) said...

menu yang memang sangat superb... terbaek... tak ajak ai pun...hu hu hu....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...