1193

Minggu ni , minggu makan sedunia nyer ...

Kalau hari isnin 10hb tu , jamuan raya untuk group perempuan @ pantry,
pada hari rabu baru - baru ini , telah diadakan Jamuan Raya untuk kawasan MSC pula.

Yang ini , memang meriah.
Sebabnya ada pelbagai pertandingan telah diadakan.
Khemah berhias , hiasan makanan tercantik , pakaian merdeka raya yang paling grand
dan juga ada karaOke.
Kalau tahun lepas ada penyanyi jemputan, tahun ni tarak.
Mungkin no folus .....

Apa apa pun , enjoy the picture nyer ....























Takut nak timbang berat , sebab dah tahu mesti dah terlebih kG sekarang nie.

Comments

kambing panggang itu sangat menarikkkkkk

kak, tak perlu hiburan.. janji enjoy
ayu tgk gambar dah rasa teruja.....
Irfa said…
kitorang buat yg besar-besaran selasa baru ni
dan menang kategori gerai tercantik dan persembahan terbaik
hebat...w,pun saya cuma tukang makan dan tukang tengok je.hehe
Zareda Norman said…
Mana mana jamuan raya mesti ada kambing golek.. Jahanam diet.. :-)
makchaq said…
Jabatan makchaq tak buat jamuan raya.. tengok je la orang lain buat..
azieazah said…
Bestnyaaaa. Mau gantung kuali 3,4 hari niii
This comment has been removed by the author.
sungguh meriah.... tapi komen PB yang last sekali tu memang tak dapat nak disangkal lagi... nak turun 1 gm punya lah payah, nak naik 1 kg senang sangat
insan marhaen said…
sebab itu di malaysia ni matinya bukan sebab tak makan tapi terlebih makan...
DrSam said…
Rumah terbuka mengerat silaturrahim. Ada orang cakap...posa 29 hari, tapi rayanya nak 30 hari. itu yang tak balance timbang tu :)
m.u.l.a.n said…
waahhh... seronoknya makan2...
Arena said…
Dah jumpe hehehe

Popular Posts