Kisah Semalam

  • Awal tahun ni , buat medical check up.
  • Doktor jumpa ketulan kecil.
  • Doktor infd benda tak bahaya. Tapi kalau nak lebih pasti , buat further check up dengan hospital kerajaan.
  • Buat check up dengan Hospital PutraJaya.
  • Mula-mula buat ultra sound jer.
  • Then , doktor arrange appt buat mamogram.
  • Semalam , buatlah mamogram.
  • Tak lah sakit mana pun , cuma tak selesa jer.
  • Lepas mamogram , doktor buat ultra sound sekali lagi.
  • Hati dah cuak dah. Harap harap tak ada apa apa yang merbahaya.
  • Minggu depan 6hb , jumpa doktor sekali lagi . Kali ini doktor akan terangkan.



So ... kita tunggu lah lagiiiiiiii .....

Comments

azieazah said…
Ohh kalu sampai tahap mammogram, memang cuak la juga. Saya bimbang. Moga tiada yang membahayakan.
zino said…
semoga semua nya OK..
Rai Ourkizuna said…
semoga semuanya baik baik aje kak pb..
makchaq said…
Memang suspen jugak bila kena buat macam2 kan..
Semoga semuanya ok.. bila tengok hero tecik kat bawah tu hilang sekejap pening dan serabut kepala.. comel...
MystoryPic said…
insyaallah selamat dunia akhirat
MOKCIK AZWA said…
Dapat tahu awal2 lebih baik daripada dibiarkan..apa2 pun mudah2an tiada aapa2 yg membimbangkan..insyaAllah
Eliss Mie said…
semoga tak der apa-apa. Insya Allah.
kasih ibu jua said…
semoga tiada apa apa yang serius hendaknya
jaga diri ye dik...
shafarina said…
insyaAllah takde benda yang buruk terjadi... tenang ye kak pB
Daddy Zuki said…
salam. sy berdoa akak selamat dari sebarang penyakit. BTW, URL utk blog sy i.e. 'Daddy Zuki' telah berubah dari www.jukdin.com kepada jukdin.blogspot.com. Mohon akak buat pembetulan di blog list. Maaf atas kesulitan ini. Happy blogging!
Irfa said…
moga takde apa2..pun berdebar ni tggu result pap smear.
sama2 doa yg baik2 deh

Popular Posts