04 January, 2013

4/1/2013

Hari ini dah masuk 4 Januari 2013.

Semoga Allah panjangkan umur kita semua , berikan kesihatan yang baik kepada kita semua disepanjang tahun 2013 dan yang paling penting semoga Allah jauhkan kita semua dari malapetaka dan dipermudahkan segala urusan dan pekerjaan yang bersabit dengan dunaiwi dan akhirat.

1.1.2013 teringin sangat sangat nak berblog.
At least taip satu ayat pun jadiklah.
Tapi tahap kemalasan dan ketandusan idea mengatasi semangat untuk berblog.
Sehinggalah ke hari ini , baru dapat semangat rajinnya itu.

Adam Faris sudah menjangkau usia 2 tahun.
Dah jadi "King Adam" dirumah tu.
Semua kehendak perlu dipenuhi.
Kakak kakaknya habis dibulinya.
Kalau kehendak tidak diikuti , meraung bagai dipukul-pukul lagaknya.





Baru keluar dari Oven

Dalam 40






Gambar terbaru.

Semoga membesar menjadi 'penjaga' yang baik untuk kakak-kakak dan jadi anak yang soleh yang tidak pernah melupakan pB dan aBahnya .....

12 comments:

Daddy Ziyyad said...

happy birthday King Adam !!! :)

Kakcik Nur said...

Comelnya King Adam. Semoga membesar dengan sihat dan sempurna. :)

Irfa said...

semoga jd good boy
hensem adam..dah besar nampaknya

saya juga anak lelaki sorang,dan saya harap dia tidak dimanjakan :)

insan marhaen said...

Seronok ya kerana masih ada anak kecil.

ibu_suri dah lama 'bersara'..he..he...

p/s: patutlah IM tak boleh nak exchange blog pB ke blog IM. pB masih gunakan url lama. harap tukar ke url ini: http://abuhanifah2.blogspot.com

Eliss Mie said...

happy bday adam. bila la boleh jupo ni. nak geget2 pipi :)

makchaq said...

Comel sangat la King Adam ni....

kalau buli orang pun tak rasa nak marah.. lagi nak gomol ada la...

Anonymous said...

Happy Belated Birthday semoga menjadi HERO kebanggaan dihati Mama & Papa and be healthy & comel slalu...-ip-

Zareda Norman said...

happy birthday adam faris.. Jangan buli buli kakak tau..syang kakak ya hero

kucingorengemok said...

110101-03- kalau lahir kat johor boleh sambung 01 lagi satu set, heh

semoga jadi anak yang soleh!

ibundo said...

salam pb. Besar dah adam. Maryam 10 jan ni 2 tahun. Dah ada adik dah dia. Adam tak ada ura2 nak ada adik lagi?

Kakzakie said...

Hapy belated birthday Adam sayang...

pB lawanya hero awak. Masa lahir biasa aje tapi sekarang punyalah encem:)

MOKCIK AZWA said...

Happy belated birthday King Adam..ooo dia lahir pada tahun baru rupanya..sekejap sahaja dah masuk dua tahun Adam yer..dan makin hensem hehehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...